Omega 3 mastné kyseliny a jejich význam pro zdraví

POPIS PRODUKTU

Omega 3 mastne kyseliny
Udos Oil Blend Omega 3 6 9

CO JE UDO’S OIL® 3 · 6 · 9 BLEND? Je to náš několika násobně oceněný Udo` s Oil® 3 · 6 · 9 Blend. Je to směs na bázi rostlin, nerafinovaných, certifikovaných bio olejů. To poskytuje lidem, kteří se starají o zdraví, nepoškozený zdroj polynenasycených omega-3 a -6 esenciálních mastných kyselin a mononenasycené omega-9 mastné kyseliny, které jsou vynikající zdroje energie a vitamínů rozpustných v tucích a další klíčové živiny a jsou důležitou součástí všech membrán biliony buněk v těle.

CO VLASTNĚ JSOU esenciální mastné kyseliny a co dělají? Esenciální mastné kyseliny jsou odpovědné za životně důležité biologické funkce, jako je růst a dělení buněk, komunikace z buňky do buňky, expresi genu, produkci hormonů, a mnoho dalších. Naše tělo si může vytvořit téměř všechny mastné kyseliny, které potřebuje od jiných živin, ale postrádá enzymy potřebné pro syntézu buď omega-3 anebo omega-6 esenciálních mastných kyselin, a proto je třeba získat přímo ze stravy.

PROČ JSOU TYTO PRECÍZNĚ UDĚLANÝ mastný kyseliny důležité pro zdraví? Některé z největších zdravotních problémů, kterým čelíme v dnešní době je převaha omega-3  (99% populace), dále taky nadbytek průmyslových, vysoce rafinovaných rostlinných olejů (většinou omega-6) na našem trhu s potravinami a toxické poškození ze zpracování a přípravě potravin, kterým jsou pak obě tyto citlivé polynenasycené oleje běžně vystavené.

Omega 3
Udos Oil Blend Omega 3 6 9

PROČ JE UDO’S OIL® 3 · 6 · 9 BLEND tak VÝJIMEČNÝ? Naše průkopnická práce v oblasti zdravých tuků byla zahájena v roce 1980. Aby byla tato směs olejů zaměřená na zdraví, navrhli jsme speciální stroje, které vylučují světlo, kyslík a teplo, tři faktory, které dokážou proměnit zdravá EFA-bohaté oleje na nezdravé a toxické. To je také důvod, proč najdete vždy Udo`s  Oil® 3 · 6 · 9 Blend v hnědé skleněné láhvi, v ochranném boxu a v lednici. Namísto toho abychom náš čerstvě vyrobený olej balili do plastu – který přináší řadu zdravotních problémů – rozhodli jsme se balit Udo`s Oil® 3 · 6 · 9 Blend do skla. A protože víme, jak je důležitý  vyvážený poměr omega-3 a omega-6  v oblasti zdraví, Udo`s olej mícháme vždy v poměru 2: 1. Žádná jiná firma nevyrábí oleje na stejné úrovní a s péči, kterou  děláme my.

Martin Petro

WNBF Pro Natural Bodybuilding Champion

www.udoschoice.cz

www.coachmartinus.com