[vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]


Výrobky Udo‘s Choice jsou užívány sportovci a sportovkyněmi více než deset let. Když tlačí své tělo až do krajnosti, jejich výživa může často znamenat rozdíl mezi tím, jestli zvítězí, nebo ne, a bez ohledu na vaše sportovní schopnosti nám všem může výživa pomoci dosáhnout našich osobních rekordů.


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“9118″ img_size=“full“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Energie a vytrvalost

Esenciální mastné kyseliny poskytují vašim buňkám výživu, kterou potřebují, aby správně fungovaly. Bez nich nepracují tak, jak by mohly, a to může mít vliv na celkové zdraví, regeneraci svalů, pružnost kloubů, energii, vytrvalost a nakonec pro sportovní nadšence, sportovní výkon.

číst dál

Regenerace

Esenciální mastné kyseliny jsou důležité pro každou buněčnou membránu, aby fungovaly co nejlépe, a pokud se svaly a klouby mají rychle zotavit po tréninku, pak buňky, které tvoří svaly a tkáně kloubů, musí být schopny pracovat co nejlépe.

číst dál

Funkce kloubů

Udo‘s Choice Oil Blend pomáhá mazat měkké tkáně kolem kostí. Jedním z nejvíce prospěšných příznaků, o kterých slýcháme od pravidelných uživatelů Udo‘s Choice Oil Blend, je snížení bolesti kloubů. Příliš mnoho bolesti kloubů je způsobeno zánětem kloubů. Omega 3 se mění na silné protizánětlivé sloučeniny zvané resolviny, které pomáhají regulovat tento zánět.

číst dál

REGULACE HMOTNOSTI

Navzdory více hubnoucím dietám, než kdy předtím, proč jsme obéznějším národem? Existuje celá řada různých odpovědí na tuto otázku, ale jedním z klíčových prvků je nedostatek v nutričním přístupu k regulaci tělesné hmotnosti.

číst dál

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..