[vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]


Vlasy a nehty


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“9205″ img_size=“full“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]

Pravidelné fénování, kulmování, rovnání, krimpování, tupírování a barvení mohou mít vliv na vzhled a dojem z našich vlasů a to, co jíme, spolu s naším životním stylem, vyzařuje z našich vlasů – anebo ne – pokud nebudeme krmit naše vlasy správným množstvím živin. Strava hraje obrovskou roli v oblasti zdraví a vitality našich vlasů, a právě zde mají mastné kyseliny důležitou úlohu.

stockxpertcom_Red-Hair

Esenciální mastné kyseliny, omega 3 a 6, obvykle chybí v naší moderní západní stravě, ale jsou důležité, protože tělo si je nemůže vyrobit samo. Získání dostatku z nich v pravém poměru je důležité pro správné fungování buněk v našich vlasech a na naší pokožce hlavy. Dodání těchto omega olejů umožňuje buňkám udržet vlhkost, a tak chránit vlasy před vysycháním, což je velmi důležité pro přirozeně zářivý vzhled.

Esenciální mastné kyseliny jsou také spojeny s podporou normálního růstu vlasů, protože pomáhají buňkám ve folikulech pracovat co nejlépe.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]

LUPY

Lupy mohou být také minulostí. Jelikož lupy jsou prostě suchá, olupující se kůže, esenciální mastné kyseliny, které pomáhají kůži udržet vlhkou, pomáhají snížit výskyt lupů. Máme-li tedy optimální příjem esenciálních mastných kyselin omega 3 a 6 ve stravě, může vést k zářivým, lesklým, zdravě vypadajícím vlasům a hydratované pokožce hlavy bez lupů.

NEHTY

Pevnost a růst nehtů jsou také podporovány přiměřeným množstvím esenciálních mastných kyselin omega 3 a 6. Nedostatek těchto živin se může projevit křehkými nehty a mnoho kadeřníků shledává, že neustálý kontakt s vodou a vlasovými přípravky může oslabit jejich nehty. Když zvýší svůj příjem esenciálních tuků, často zjišťují, že se jejich nehty obnovují a posilují.

JAK MOHU POUŽÍVAT UDO’S OIL?

Udo’s Oil můžete přidat do smoothies, jogurtu, salátů, pomazánek, dipů, čerstvé nebo vařené zeleniny, polévek, rendlíkových pokrmů a všech vašich oblíbených jídel po dokončení vaření. Nezahřívejte a nevařte s Udo’s Oil, protože tím můžete poškodit jemné esenciální mastné kyseliny.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..